+32(0)330 496 49 info@remaflow.be

Belman

Sinds 1994 ontwerpt en vervaardigt Belman vakkundig compensatoren en leidingbalgen voor de industriële markt. De Beman compensatoren en het Belman merk zijn wereldwijd bekend en geniet de voorkeur binnen industrieën zoals; energie, nucleair, olie en gas, engineering, metallurgie en scheepvaart.

Met de Introductie in 2012 van de SaniComp ™ heeft Belman ook zijn intrede gedaan in de voeding en farmaceutische branch.

Belman website

SaniComp™

De SaniComp™ is de eerste RVS compensator voor toepassing in aseptische applicaties. De compensator is toepasbaar voor het oplossen van expansieproblemen met leidingwerk vanwege temperatuur of trillingen. De SaniComp™ is CIP en SIP reinigbaar. De compensator laat vrij grote bewegingen in axiale en laterale richting toe en vangt zelfs verdraaiingen op.

De beste oplossing voor sanitaire productieprocessen

Vanwege het ontwerp is de hygiënische SaniComp™ compensator de beste oplossing voor sanitaire productieprocessen zoals in:

  • Brouwerijen
  • Voedselindustrie
  • Zuivelindustrie
  • Farmaceutische industrie
  • Cosmetische industrie
  • Andere producties – waar het medium plakkerig is, verstopt raakt of met deeltjes die kunnen binden.

EHEDG Certificaat

European Hygienic Engineering & Design Group is opgericht als consortium van machinebouwers, voedingsbedrijven, onderzoeksinstituten en overheidsinstanties. Het doel van EHEDG is het bevorderen van hygiëne tijdens het bewerken en verpakken van voedselproducten. 

Bekijk het EHEDG Certificaat van Sanicomp

SaniComp™

De eerste RVS compensator voor toepassing in aseptische applicaties.

SaniComp™