+32(0)330 496 49 info@remaflow.be

Inox-Fer s.r.l.

Inox-Fer, gelegen in het hart van de Italiaanse Food Valley, ontwerpt, produceert en verkoopt geavanceerde apparatuur voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie op internationale markten. Inox-Fer, opgericht als fabrikant van mengsystemen, levert tegenwoordig ook geavanceerde snij- en kookmachines.

Inox-Fer website

Vakkundige, unieke & exclusieve machines

Inox-Fer-oplossingen worden in Italië gemaakt door vakkundige handen die unieke, exclusieve machines ontwerpen en bouwen. Deze machines zijn op maat gemaakt om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Degenen die voor Inox-Fer kiezen, willen hoge prestaties en betrouwbaarheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak, maar zoeken vooral naar een op maat gemaakte machine die de hoge kwaliteit van het eindproduct kan garanderen.

Productprogramma Inox-Fer

Het productgamma van Inox-Fer bestaat uit de volgende items

ProMix Mixers

Inox-Fer ProMix-mixers lossen perfect meerdere soorten additieven op, beginnend bij een lage viscositeit tot producten die zeer moeilijk op te lossen zijn. De vloeistof circuleert terwijl de vaste stoffen handmatig of automatisch door de trechter worden toegevoegd. Verschillende voorbereidingstanks kunnen op de mixer worden aangesloten. ProMix is ​​ontworpen voor het oplossen van vaste stoffen in de toepassingen van de voedselverwerkende, farmaceutische en chemische industrie. Oplossing van suiker voor de drankproductie, melkreconstitutie, siroopproductie, pekelbereiding, voormengsels van melkproducten en ijsproductie zijn enkele toepassingen.

ProCut industriële kookmixer

De ProCut industriële voedselsnijder is ontworpen met het doel om een ​​eindproduct te verkrijgen, direct vanaf de grondstoffen en met behulp van een enkel apparaat, in één enkele werkcyclus. In feite kunt u met ProCut, uitgaande van grondstoffen, snijden, mengen, koken bij temperaturen tot 120 ° C of onder vacuüm, homogeniseren, concentreren en daarbij het gewenste product in één enkele werkcyclus afkoelen voordat het wordt verzonden direct naar de afvullijn. Dankzij zijn veelzijdigheid vindt ProCut toepassingen in veel verschillende industrieën, zoals sauzen, zoetwaren en zuivelproducten.

Vacuüm concentratie systeem

Het vacuümconcentratie systeem is de beste oplossing voor de productie van o.a. jam, marmelade, sauzen en kruiderijen.

De vacuümbewerking maakt het mogelijk het product bij lagere temperaturen te concentreren, te koken en te ontluchten, waardoor een eindproduct van uitstekende kwaliteit wordt verkregen dat zijn oorspronkelijke organische eigenschappen kan behouden.